• [CHEATER] Fist aka fistu Przyłapani na gorącym uczynku, dokumentacja, profile, demka...

Re: [CHEATER] Fist aka fistu

Postprzez sheppard 6 cze 2010, o 18:55

JUD4S napisał(a):Jak nie zauważyłeś to nie Srutu stworzył temat i umieścił informacje.

Ale to srutu zaczął to wszystko dlatego do niego sie odwoływałem.

JUD4S napisał(a):Swoją drogą, proszę o twój komentarz na forum po tym jak fistu dostanie BANa na VACa.

Może i reaguje dość agresywnie tak jak napisałeś bronie kolegi, nie sądze by cokolwiek miał lecz nie siedze mu na kolanach gdy gra, tak więc jeśli dostanie tego bana od VAC, strasznie sie na nim zawiodę i plune mu w twarz. Co do reszty nie wypowiadam sie, macie racje w tym co piszecie ale on jak dla mnie niema nic dlatego czekam na reacje VAC, PS pamiętajcie że trzymając celownik przy ścianie to chyba widać cień prawda ?, w takim wypadku fist trzyma celownik przy samej ścianie gdy widzi cień, jeśli przeciwnik go zauważy to po nim a cień jest odpowiedzią na to wszystko a także skill.

Aaa i nie oskarżam Barneya w żadnym wypadku.

i prosze was dokładnie przejżyjcie 3 demko! to ma być hax ? celownik z 20cm (licząc w mapie) jest od ściany.
sheppard

Postprzez Srutu 6 cze 2010, o 19:28

Dobra, podam ci dokładny przykład bo widzę, że dalsze ciągniecie tego nie ma sensu.
http://www.youtube.com/watch?v=pb95uxyvpFY
29 sekunda.
Po co się patrzy w ścianę? A to po to, żeby zobaczyć ilu przeciwników ma do zabicia. Zauważa tych dwóch co są w przejsciu na B, nastepnie czeka na tego który się czai przy matrixie, po czym jakby nigdy nic wyskakuje i zabija dwoch kolejnych których wcześniej zdążył zlokalizować. Nie ogląda się nigdzie indziej ponieważ wie, że tam nikogo nie ma. W wielu przypadkach AWP stoi na pochylni od respa TT. Ale skad on może o tym wiedzieć. Przecież na WH go tam nie ma to po co patrzeć w tamtą strone?
Srutu
Moderator

Gadu-Gadu: 8208177

Postprzez .Archie 6 cze 2010, o 22:17

Dobra ja piszę ostatniego posta, nie wiem co zrobicie. Ja wyraziłem swoją opinie, stary uwierz mi że już dużo w życiu widziałem, jak był serw ns to oglądałem uważnie każde demko co zostało dodane w skargach i trochę ogarniam, wystarczy popatrzeć na ruchy, poczynanie, poruszanie się, rozglądanie no to da się bardzo łatwo rozgryźć. Po prostu nikt tu nie chce nikogo oczerniać czy inne rzeczy, bo taka jest prawda, oglądałem .dem i naprawdę nie wygląda to ciekawie.

Aha jeszcze jedno, dlaczego ty tłumaczysz się z gry fista ?? że cienie, że to, że tamto?? Można by zadać pytanie skąd wiesz co on miał na myśli, no chyba że piszesz w jego imieniu, no to spoko ;)

Aaaaa i co do tego bronienia kumpla, to już nie jeden się na tym przejechał ;)
.Archie
Admin FFA

Gadu-Gadu: 0

Postprzez GooFy 8 cze 2010, o 12:24

Aż mnie krew zalewa jak was słucham! masakra Nie macie zielonego pojęcia o profesjonalnej grze ! Ty srutek zrobiłbyś cheatera nawet z jakiegoś dziecka z FFA. Człowieku ogarnij się, myślisz, że jak wrzucicie parę demek na yt to wam więcej ludzi na forum wbije ? Przeczytaj sobie koment zzzzzdzisia pod 6 filmikiem. Nie ma co sobie zwracać głowy waszym "forum", bo i tak VAC nic mu nie zrobi xD Ile wy gracie w CS:Source ? rok ? Pozdro i nara ;) Koniec tego żałosnego tematu.

www.2real.żal.pl !!
GooFy

Postprzez JUD4S 8 cze 2010, o 12:51

Dziękujemy za twój ostatni post na naszym żałosnym forum. Muszę przyznać, że to wy nie macie pojęcia o profesjonalnej grze oprócz waszego czołowego gracza fista. Jeśli lubisz jarać się komentarzami - proszę bardzo specjalnie dla ciebie skomentowałem owego zzdzisia, który jak sądzę jest waszym guru i przedstawicielem na łamach YouTube. Oczywiście tak jak piszesz jest możliwość, że VAC nic mu nie zrobi bo nie jest perfekcyjny. Właściwie jest marnym zabezpieczeniem dobrym jedynie na Aim-Boty. Wracając do tych publikacji którymi w twoim mniemaniu chcemy zabłysnąć. Wyobraź sobie iż inny jest cel tego przedsięwzięcia. Tak samo jak cie krew zalewa gdy tego słuchasz - mnie zalewa jak widzę bezczelnego cheatera, który w życiu najprawdopodobniej jest nikim i próbuje się dowartościować w CS:S - grając na WH. Zresztą nigdy nie rozumiałem takich ludzi więc nie wiem co może być ewidentnym powodem. Fakt jest taki, że cheaterzy psują urok tej gry, rywalizację, walkę i samą czystą przyjemność czerpaną z fragowania.

Proszę bardzo, wywyższajcie się nad nami pisząc iż jesteśmy no-skillami, lowami, dziecmi itp. ale każdy z nas gra ponda 2 lata i spotkał się z wieloma rodzajami cheata. I gdybyś był chociaż trochę inteligentny - nie najeżdżał byś na nas tylko starał się udowodnić niewinność swojego kolegi na śmierć i życie. Bo temat dotyczy jego a nie naszego poziomu ogrania. Jak widać brak wam argumentów, nic dziwnego w obliczu takich dowodów.
JUD4S
Członek grupy 2Real

Gadu-Gadu: 6672504

Postprzez XLL .aka Wylewny 8 cze 2010, o 14:17

Spoiler: pokaż
GooFy napisał(a):Sorki, ale jesteście żałośni. THX za 1h śmiechu !! :D <33 masakra

Smiac to mi sie chcialo jak cie chuj w pchal w kosciele na spowiedzi, a tak wogole to moze jakis szacunek albo respekt ty chuju ze wsi wiec skancz pierdolic, zalep tasma ten swoje jebany pierdolony ryj i ogladnij demko konkretnie 6 jak ten twoj kolga chujowy glowy bezmozg zeskanowal na cornerze, i zas jesli masz cos do powiedzenia to prosze Cie nieublagalnie umyj chuju zjeby bo jak pierdolisz tu 3 po 3 to sie gubisz chlopcze i odpierdalasz takie maniane ze chuj nie wiem czy pisze teraz do chuja bezmozga nr 2 czy do kogos kto wiec jak sie czasami powinien zachowac.

sheppard napisał(a):
Srutu napisał(a):Tak jak już napisałem dla kłosa.
Klan dzieci, które próbują się dowartościować w grze.
Komentarze na yt doskonale o tym świadczą.

Klan dzieci ? dobrze że wtedy grałeś mamy przynajmniej świadomość o jakim klanie mówisz.
Srutu zrobiłeś wielką aferę z byle gówna;] Fist gral esl i nie tylko a grał nawet lepiej a Miał AEQ więc żadne czity jakoś nie wyszły. Nie będę już się odwoływał do esla itd.
Pomyśl teraz gościu, chcesz demka pro-gamerów ? specjlanie z esla wyciągne i zobaczysz jak oni skanuja celownik przy ścianie ąz przy SAMEJ ścianie dlaczego? jak koleś wychodzi z za ściany słuchać "tup" haha wtedy to jest idealna chwila na strzał a zwłaszcza dla dobrego gracza. Nie pasujecie ci to że on tak gra więc chcesz wciągnąć go w cziterostwo ? znajdę byle demko jak grałeś zrobię zajebistą aferę na każdym portalu, też ocenią cię na czita ;] jak i każdego kto potrafi szybko reagować.

Naprawdę srutu lecicie w konia i tyle ;] prawda jest taka że fist nic niema i nikt mu nie udowodni czitów bo tak owych niema !.
Tyle ludzi gra identycznie jak on i mimo to nikt ich sie nie czepia.
Barney ile razy na mixach grał jak hax ? celownik przy ścianie i jazda. Ale ludzie którzy wiedzą co to poważna gra wiedzą kto ma czity a kto nie.

Tak jest zrobil afere z gowna bo nie sadze ze moglbym was do czego innego porownac no a w szczegolnosci tego chujowego bezmozga, do pro-gamera to ten chujowemu bezmozgowi jak stad do nieba zreszta tobie zapwne tez juz predzej pozwole sobie was nazwac dwa pro-chuje co sie bez mozgo w dupe chujem produkuje. Reagowac to ty mozesz jak moja klapa od sracza jak wode spuszczam. Sry jade po tobie jak po kurwie, mam nadzieje ze masz jakies zabezpieczenie bo ja bez gum jade i na koncu Ci z dupy zrobie wylotuwe na Kielce.

GooFy napisał(a):Aż mnie krew zalewa jak was słucham! masakra Nie macie zielonego pojęcia o profesjonalnej grze ! Ty srutek zrobiłbyś cheatera nawet z jakiegoś dziecka z FFA. Człowieku ogarnij się, myślisz, że jak wrzucicie parę demek na yt to wam więcej ludzi na forum wbije ? Przeczytaj sobie koment zzzzzdzisia pod 6 filmikiem. Nie ma co sobie zwracać głowy waszym "forum", bo i tak VAC nic mu nie zrobi xD Ile wy gracie w CS:Source ? rok ? Pozdro i nara ;) Koniec tego żałosnego tematu.

http://www.2real.żal.pl !!

Krew to cie zalewa raz w miesiacu na siedem dni. Zielony to tez bedziesz jak bedziesz dale jzarl to gowno. No a profesjonalny to bedziesz jak neo przejdzie na emeryture wtedy bedziesz podawal reczniki. Tak wogole to sie zdziwisz bo jak mu zapierdola to nawet nie bedziecie wiedziec kiedy go dostal i zniknie wam kurwa z mapy, broncie dalej tego chujowego bezmozga a wkrotce staniecie na cpl albo escw, zycze powodzenia i niech was jebie w dupe ciocia gienia.

Niema sensu z takimi kutasami rozmawiac bo w 6 troche przegial w sciane zajebal w rog + wczesniejsze 2 akcje 3 x 3 bullets, jak on jest pro to ja sram dalej niz widze.
XLL .aka Wylewny

Postprzez .Archie 8 cze 2010, o 16:08

No profesjonalna gra... spoko czyli dobre słuchawki to np. creative fatality xD Profesjonale wytłumaczenie patrzenia w róg sciany hehehe no spoko ja np patrze w ziemię bo wtedy dźwięk kroków przenoszony jest przez beton lub deski i jest on wyraźnie wzmocniony hehehe ;p Mam też pod biurkiem 12 subwooferów, czuje na sobie wszystko, jak ktoś do mnie strzela to odnoszę wrażenie jakbym sam dostawał. Z resztą co to za pierdolenie, że lepiej słychać, to co masz usłyszeć na prawym kanale to usłyszysz w stereo(stereo patrzenie w róg sciany). AAaaa no tak dobre słuchawki są też bardzo dobre przy namierzaniu przez skrzynie!!!

Jakoś po cupie nie widziałem że jesteście takimi PROU, z gorgeusami za pewne teraz nie dalibyście rady, a od entourage wiedziałem, że dostaniecie po dupie bo znam ich ze sceny i dla mnie byli faworytami tego cupa.

Judas jak dla mnie temat do zamknięcia, żal z takimi dyskutować, bo przecież tu same boty z FFA a oni są normalnie... hehehhe XD Weście jedźcie na finałowe lany do niemiec na ESL Pro Series bo naprawde takiego profesjonalizmu nie wolno marnować :D Albo nie poczekajmy jeszcze na jakiś błyskotliwy komentarz" po którym złapie sie za głowę" pod jakimś filmikiem albo na tym "żałosnym" forum :D
.Archie
Admin FFA

Gadu-Gadu: 0

Postprzez travel 8 cze 2010, o 20:57

XLL .aka Wylewny napisał(a):
GooFy napisał(a):Sorki, ale jesteście żałośni. THX za 1h śmiechu !! :D <33 masakra

Smiac to mi sie chcialo jak cie chuj w pchal w kosciele na spowiedzi, a tak wogole to moze jakis szacunek albo respekt ty chuju ze wsi wiec skancz pierdolic, zalep tasma ten swoje jebany pierdolony ryj i ogladnij demko konkretnie 6 jak ten twoj kolga chujowy glowy bezmozg zeskanowal na cornerze, i zas jesli masz cos do powiedzenia to prosze Cie nieublagalnie umyj chuju zjeby bo jak pierdolisz tu 3 po 3 to sie gubisz chlopcze i odpierdalasz takie maniane ze chuj nie wiem czy pisze teraz do chuja bezmozga nr 2 czy do kogos kto wiec jak sie czasami powinien zachowac.

sheppard napisał(a):
Srutu napisał(a):Tak jak już napisałem dla kłosa.
Klan dzieci, które próbują się dowartościować w grze.
Komentarze na yt doskonale o tym świadczą.

Klan dzieci ? dobrze że wtedy grałeś mamy przynajmniej świadomość o jakim klanie mówisz.
Srutu zrobiłeś wielką aferę z byle gówna;] Fist gral esl i nie tylko a grał nawet lepiej a Miał AEQ więc żadne czity jakoś nie wyszły. Nie będę już się odwoływał do esla itd.
Pomyśl teraz gościu, chcesz demka pro-gamerów ? specjlanie z esla wyciągne i zobaczysz jak oni skanuja celownik przy ścianie ąz przy SAMEJ ścianie dlaczego? jak koleś wychodzi z za ściany słuchać "tup" haha wtedy to jest idealna chwila na strzał a zwłaszcza dla dobrego gracza. Nie pasujecie ci to że on tak gra więc chcesz wciągnąć go w cziterostwo ? znajdę byle demko jak grałeś zrobię zajebistą aferę na każdym portalu, też ocenią cię na czita ;] jak i każdego kto potrafi szybko reagować.

Naprawdę srutu lecicie w konia i tyle ;] prawda jest taka że fist nic niema i nikt mu nie udowodni czitów bo tak owych niema !.
Tyle ludzi gra identycznie jak on i mimo to nikt ich sie nie czepia.
Barney ile razy na mixach grał jak hax ? celownik przy ścianie i jazda. Ale ludzie którzy wiedzą co to poważna gra wiedzą kto ma czity a kto nie.

Tak jest zrobil afere z gowna bo nie sadze ze moglbym was do czego innego porownac no a w szczegolnosci tego chujowego bezmozga, do pro-gamera to ten chujowemu bezmozgowi jak stad do nieba zreszta tobie zapwne tez juz predzej pozwole sobie was nazwac dwa pro-chuje co sie bez mozgo w dupe chujem produkuje. Reagowac to ty mozesz jak moja klapa od sracza jak wode spuszczam. Sry jade po tobie jak po kurwie, mam nadzieje ze masz jakies zabezpieczenie bo ja bez gum jade i na koncu Ci z dupy zrobie wylotuwe na Kielce.

GooFy napisał(a):Aż mnie krew zalewa jak was słucham! masakra Nie macie zielonego pojęcia o profesjonalnej grze ! Ty srutek zrobiłbyś cheatera nawet z jakiegoś dziecka z FFA. Człowieku ogarnij się, myślisz, że jak wrzucicie parę demek na yt to wam więcej ludzi na forum wbije ? Przeczytaj sobie koment zzzzzdzisia pod 6 filmikiem. Nie ma co sobie zwracać głowy waszym "forum", bo i tak VAC nic mu nie zrobi xD Ile wy gracie w CS:Source ? rok ? Pozdro i nara ;) Koniec tego żałosnego tematu.

http://www.2real.żal.pl !!

Krew to cie zalewa raz w miesiacu na siedem dni. Zielony to tez bedziesz jak bedziesz dale jzarl to gowno. No a profesjonalny to bedziesz jak neo przejdzie na emeryture wtedy bedziesz podawal reczniki. Tak wogole to sie zdziwisz bo jak mu zapierdola to nawet nie bedziecie wiedziec kiedy go dostal i zniknie wam kurwa z mapy, broncie dalej tego chujowego bezmozga a wkrotce staniecie na cpl albo escw, zycze powodzenia i niech was jebie w dupe ciocia gienia.

Niema sensu z takimi kutasami rozmawiac bo w 6 troche przegial w sciane zajebal w rog + wczesniejsze 2 akcje 3 x 3 bullets, jak on jest pro to ja sram dalej niz widze.

Buhahah dziecko z brzuszka 3 ojca ja jebie skąd tu takie dzieci neo się biorą ? Jak powiada demot Dzieci neo cwane w necie frajer w świecie, idz leszczu podrap tatusia po cipce może spłodzi kolejnego frajera który będzie jadł gówna, podobnie jak jego stary braciszek;]
Jak zaczołeś takie ostre texty walić z dupy to zapraszam ;]
travel

Postprzez JUD4S 8 cze 2010, o 20:58

Widzę, że rzeczywiście Archie ma rację - trzeba zamknąć temat bo się śmietnik robi.
Kto chciał ten się wypowiedział, był czas na to. Każdy zaprezentował swój poziom.
Jak widać poziom poziomowi nie równy, dlatego nie zaniżając go - ZAMYKAM.
JUD4S
Członek grupy 2Real

Gadu-Gadu: 6672504

Poprzednia strona